L’Antic Molí a la Fira Festast de Tortosa

Publicado: marzo 14, 2013 en Cuina d'autor, Esdeveniments, Jornades de la galera, La cuina d'aquí i de fora
Etiquetas:

L'Antic Molí a la Fira Festast de Tortosa

Aquest diumenge vam estar a la Fira Festast de Tortosa, i vam presentat un petit monogràfic sobre un dels productes estrella del nostre restaurant: la galera.

Vam elaborar un sushi amb aquest producte com a protagonista, una original versió dels caragols a la llauna però usant com a primer producte les galeres, vam preparar unes galeres farcides en calçots i romesco, un tàrtar de galeres en verdures i un gelat del mateix crustaci en fruites i verdures deshidratades.

També vam donar a degustar al públic uns polvorons del mateix marisc, uns airbags, unes galeres en tempura i el gelat. El públic es va mostrar molt interessat i, sorprès, en la quantitat i qualitat de les receptes originals fetes amb aquest producte.

Al final de la demostració es va sortejar entre els presents, que quasi arribaven a la cinquantena, 4 Passaports gastronòmics, 2 Sopars Gastronòmics de l’Oli a l’Antic Molí i 2 nits romàntiques al Hotel Rural Els Rajolars.

Un any més, l’expriència va ser molt satisfactòria i ens vam quedar amb ganes de repetir l’any que ve.

Anuncios
comentarios
  1. […] forma de comer galeras‘, el mismo con el que el cocinero catalán impartió su ponencia en FesTast la pasada […]

  2. […] forma de comer galeras‘, el mismo con el que el cocinero catalán impartió su ponencia en FesTast la pasada […]

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s