Arròs melós de parmesà, foie i ceps

Publicado: enero 28, 2014 en Cuina d'autor, Receptes
Etiquetas:,

Ingredients:

– 400 gr. d’arròs
-150 gr. de ceps
– 2 escalunyes
– 50 gr. de fetge d’ànec
– s/c Caldo fosc de carn
– 25 gr. Nata
– s/c Parmesà
– 10 gr. mantega
– Sal i pebre

Elaboració:

Primer netegem les escalunyes i les coem a foc lent. A continuació, li afegim els ceps tallats a daus i ho saltegem tot plegat fins que ens quedi ben melós. Seguidament, tirem l’arròs, ho banyem amb el caldo fosc de carn i ho deixem durant 10 minuts bullint.

A punt de finalitzar aquest arròs, als últims cinc minuts ho rectifiquem de sal i pebre, li afegim el parmesà, la mantega i el fetge d’ànec, i ho remenem durant cinc minuts, dels costats per a dins fins a formar una textura cremosa amb el caldo. Per acabar, el fem més cremós amb la nata, ho remenem, i ja està llest per ser servit.

*Ho podríem acabar amb una escalopa de fetge d’ànec marcada a planxa a sobre de l’arròs

Arròs de parmesà amb ceps

Arròs melós de parmesà, foie i ceps

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s