Saltejat de bolets amb crema de foie

Publicado: febrero 26, 2014 en Cuina d'autor, Receptes

Ingredients:

– Rovellons
– Camagrocs
– Rossinyols
– Llengua de bou
– 200 gr. de nata
– 100 gr. de fetge d’ànec
– Alls tendres
– 50 gr. de fondo fosc d’au
– Sal i pebre

Elaboració:
En primer lloc, agafarem els bolets i els netejarem. Per una altra banda, agafarem una cassola plana i li ficarem un raig d’oli d’oliva en cru, a continuació els alls tendres i seguidament el foie. Quan aquest estigui daurat, li afegirem els bolets , la sal i el pebre. Un cop estiguin cuits els bolets, li afegirem la nata i la deixarem reduir fins aconseguir una cremositat amb els bolets. Després, rectificarem de sal i ja podrem servir-ho.

saltejat-de-bolets-amb-foie

Saltejat de bolets amb crema de foie

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s